LTB ile Avusturya Elçiliği’nden ortak etkinlik

Haspolatlı çocuklardan geri kazanım malzemeli yılbaşı ağacı
22 Aralık 2015
Harmancı, LBO Çocuk Korosu’nu kabul etti
26 Aralık 2015

LTB ile Avusturya Elçiliği’nden ortak etkinlik

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı öceki gün (22.12.2015) Avusturya’nın Kıbrıs Elçisi Dr. Karl Mueller ile görüştü.

Ziyarette Avusturya Elçiliği ve LTB’nin ortak yapmayı planladıkları etkinlik ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.LTB Başkanı Harmancı görüşmede ayrıca LTB’nin Lefkoşa Rum Belediyesi ile birlikte yaptığı ortak çalışmalar ile ilgili olarak Muelleri bilgilendirdi.
LTB Başkanı Harmancı görüşmenin sonunda Lefkoşa’da bir Avusturya Günü yapılacağını ve bu etkinlikte Avusturya’ya özel yiyeceklerin, tanıtıcı ürünlerin yer alacağını söyledi.

Bu tarz etkinliklerin, farklı kültür ve gelenekleri kendi insanımıza tanıtma açısından önemli olduğuna vurgu yapan Harmancı, Uluslararası alanda tanınmış olan LTB’nin bu tür projelere her zaman açık olduğu ve desteklediği belirtti.Harmancı, Avusturya Elçiliği ile her zaman işbirliğine hazır olduklarını da sözlerine ekledi.