LTB Halk Sağlığı Şubesi’nin İş Yerlerini Denetimleri Devam Ediyor

Asmaaltı’na büyük yatırım
13 Ekim 2017

LTB Halk Sağlığı Şubesi’nin İş Yerlerini Denetimleri Devam Ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi 2 Ekim – 6 Ekim tarihleri arasında LTB sınırları içerisinde faaliyet gösteren 69 iş yerini denetledi.

Denetimler kapsamında, 22 işletmeye eksikliklerinden dolayı ihbarname verilirken, Wax Hair Erkek Kuaförü’ne gayrı sıhhi ortam nedeniyle; Topuz Kuaför, Dört İşlem Eğitim Merkezi ve Sevgi Bahçesi Kreş isimli işletmelere ise iş yeri izni olmaması ve sağlık karnesiz personel çalıştırması nedeniyle Belediyeler Yasası kapsamında para cezası kesildi

Denetlenen iş yerleri niteliklerine göre: 12 Kafeterya, 3 Restoran, 1 Helva İmalathanesi, 1 Süt Ürünleri İmalathanesi, 2 Spor Salonu, 5 Market, 1 Kuruyemiş Satış Yeri, 2 Gıda Deposu, 20 Kuaför, Berber ve Güzellik Salonu, 12 Öğrenci Yurdu, 10 Eğitim Merkezi.