LTB Halk Sağlığı Şubesi’nin denetimleri devam ediyor

LTB’de 23 Nisan coşkusu
22 Nisan 2016

LTB Halk Sağlığı Şubesi’nin denetimleri devam ediyor

LTB Halk Sağlığı Şubesi’nin denetimleri devam ediyor Lefkoşa Türk Belediyesi Halk Sağlığı Şubesi, belediye sınırları içerisinde satışa sunulan yerli süt ürünlerinden alınan numuneleri Veteriner Dairesi Laboratuarında analiz ettirdi. Analiz sonuçlarına göre gıda mevzuatının belirlediği limitlerin üzerinde bakteri içeren Özlem Taze Kaşar (ÜT 04.03.16), Baran Köy Hellimi (ÜT 02.02.16), Halis Köy Hellim (ÜT 01.03.16), Garanti Talar Peyniri (ÜT 14.03.16), Garanti Az Tuzlu Hellim (ÜT 12.03.16) ilgili partileri LTB ekipleri tarafından satış noktalarından toplatılarak müsadere edildi.

denetim 2

LTB’ye gelen şikayetler titizlikle değerlendiriliyor
Vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetleri değerlendiren LTB Halk Sağlığı Şubesi bu hafta içerisinde yaptığı denetimlerde Göçmenköy Şah Fırını tarafından üretilen bir ekmekte yabancı madde tespit ederek, işletmenin Sanayi Bölgesi’nde bulunan imalat tesisinin faaliyetini 1 günlüğüne durdurdu. Bunun yanısıra hafta içerisinde yapılan denetimlerde, Belediye Pazarı içerisinde bulunan Sinan Yaşar Kasap’ta tespit edilen bir danaya ait 170 kg mühürsüz dana eti müsadere edilerek, köpek barınağına bağışlandı.

1-min 2-min 3-min 4-min 5-min 6-min 7-min

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..