LTB Halk Sağlığı Şubesi’nin denetimleri aralıksız sürüyor

“LTB, açlık ve gıda güvenliği konularında hassas duruşunu sürdürecek”
15 Ekim 2018
Başkan Harmancı, Kudüs’ten gelen heyete Lefkoşa’yı anlattı
16 Ekim 2018

LTB Halk Sağlığı Şubesi’nin denetimleri aralıksız sürüyor

Lefkoşa Türk Belediyesi Halk Sağlığı Şubesi, Lefkoşalıların sağlığı için iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor. Halk Sağlığı Şubesi ekiplerinin belediye sınırları içerisindeki işletmelere yönelik denetimleri kapsamında 8 Ekim ile 12 Ekim tarihleri arasında 70 iş yeri denetlendi.

Denetimler sonucunda 3 iş yerine eksiklerinden dolayı ihbar verildi. Falaaddin Cafe isimli işletmenin faaliyeti işyerinde yatı bulunması nedeniyle geçici olarak durduruldu.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 13 Restoran, 1 Gıda İmalathanesi, 2 Kafeterya, 1 Park Büfesi, 1 Güzellik Salonu, 3 Okul Kafeteryası, 2 Benzin istasyonu, 1 Eğitim Merkezi, 7 Oto Galeri, 2 Oto Yıkama, 1 Büfe, 3 İnternet Cafe, 1 Su otomatı, 2 Kahvehane, 15 Market, 3 Bet Ofis, 2 Off Licence, 5 Gıda Deposu, 5 Kasap