LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 76 iş yerini denetledi

LTB, YDÜ ve Haspolat Muhtarlığı iş birliğinde Haspolatlı çocuklara İngilizce eğitimi
16 Ekim 2017
Lefkoşa Maratonu’nda heyecan da kayıtlar da artıyor
17 Ekim 2017

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 76 iş yerini denetledi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) belediye sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren işletmelere yönelik denetimlerine yoğun şekilde devam ediyor.

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 9 Ekim ile 13 Ekim tarihleri arasında 76  iş yeri denetlendi.

Denetimler sonucunda 14 iş yerine eksiklerinden dolayı ihbar verilirken; Lefmagir Restorana iş yeri izni olmaması, Hasan Akkuş Berber Salonu, Mustafa Bulduk Berber Salonu, Max Marine Kuaför Salonu ve Ece Emin Güzellik Salonu isimli işletmelere ise iş yeri izni olmaması ve sağlık karnesiz personel çalıştırılması nedeniyle Belediyeler Yasası kapsamında para cezası kesildi.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 12 Restoran, 7 Kafeterya, 2 gıda imalathanesi, 1 içme suyu dolum tesisi, 1 meyve sebze paketleme tesisi, 4 pansiyon, 2 kahvehane, 1 büfe, 1 su satış bayii, 6 internet cafe, 2 oto yıkama, 1 motosiklet satış yeri, 1 oto galeri, 12 eğitim merkezi, 1 lokal, 22 kuaför ve güzellik salonu