LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 69 iş yerini denetledi

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI DEMİR DİKİMİ FİYAT ALIMI
4 Ocak 2018

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 69 iş yerini denetledi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) belediye sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren işletmelere yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. LTB Halk Sağlığı Şubesi ekiplerinin  11-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği rutin denetimlerde 69  iş yeri denetlendi. Denetimler sonucunda 1 iş yerine eksiklerinden dolayı ihbar verildi.

Denetlenen iş yerleri niteliklerine göre: 8 İlkokul, 1 Öğrenci Yurdu,4 Eğitim Merkezi, 7 Kuaför ve Berber Salonu, 8 Kafeterya, 7 Gıda İmalathanesi, 12 Restoran,2 Bar, 2 Off Licence, 11 Market, 1 Dernek Lokali, 1 Park Büfesi, 3 Balık Satış Yeri, 1 Süt Ürünleri İmalathanesi, 1 Kasap