LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 46 iş yerini denetledi

Dünya Yalnız Bizim Değil Hareketi Başkanı Harmancı’yı Ziyaret Etti
29 Kasım 2017

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 46 iş yerini denetledi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) belediye sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren işletmelere yönelik denetimlerine devam ediyor.

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekiplerinin 20 ile 24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği rutin denetimlerde 46  işyeri denetlendi.

Denetimler sonucunda 2 işyerine eksiklerinden dolayı ihbar verildi.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 11 Market, 1 Spor Salonu, 9 Tatlı İmalathanesi, 10 Restoran, 9 Kafeterya, 1 Su Dolum Tesisi, 1 Okul, 1 Öğrenci Yurdu, 1 Kahve İmalathanesi, 1 Bar, 1 Meyhane.