LTB Halk Sağlığı Denetimleri aralıksız devam ediyor

Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu ödül töreni yapıldı
24 Ekim 2017
LTB ve KTEZO İş Birliğinde “İstihdam Garantili Çıraklık ve Yetişkin Eğitimi” Kurs Kayıtları Başlıyor
26 Ekim 2017

LTB Halk Sağlığı Denetimleri aralıksız devam ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) belediye sınırları içerisinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerine devam ediyor.  LTB Halk Sağlığı Şubesi ekiplerinin 16 Ekim ile 20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği rutin denetimlerde 58  iş yeri denetlendi.

Denetimler sonucunda 4 işyerine eksiklerinden dolayı ihbar verilirken; Ali Ateş Büfe isimli iş yerinin faaliyeti iş yeri izninin olmaması, sağlık karnesiz personel çalıştırması, gayrısıhhi ortam ve çevre kirliliği yaratması nedenleriyle geçici olarak durduruldu. Denetimlere ayrıca Okmar Süpermarket’ten 24 birim ürün de tarihi geçmiş olması nedeniyle müsadere edildi.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre:  4 Pansiyon, 2 İnternet Cafe, 2 Büfe, 1 Motor Satışı, 1 Oto Galeri, 3 Kasap, 20 Kuaför  Berber ve Güzellik  Salonu, 1 Eğitim Merkezi, 1 Öğrenci Yurdu, 4 Restoran, 2 Gıda İmalathanesi, 7 Kafeterya, 2 Bar, 6 Market, 2 Dernek Lokali