LTB girişimi ile örnek işbirliği

28 Şubat 2014

LTB girişimi ile örnek işbirliği

yardımyapmak

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), girişimleriyle dün (27.02.2014) 29 Ocak’ta çıkan yangında Samanbahçe’deki evlerinin tüm eşyası yanan yeni evli çifte, Kıbrıs Türk Eğitim Sevdalıları Derneği (KESDER),   Kimse Yok Mu Derneği ve Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi katkıları ile yeni ev eşyası yardımı yapıldı.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Filiz-Fırat Horuz çiftinin Yenişehir’de kiraladıkları evi ziyaret ederek eşya yardımı faaliyetlerini yerinde inceledi.

Fellahoğlu, yapılan yardımın küçük ama Horuz ailesi için çok anlamlı olduğunu belirtti. Samimi olunması halinde işbirliği ve güç birliği yapılarak herşeyin mümkün olabileceğini söyleyen Fellahoğlu bu yardımla bunun bir kez daha gözler önüne serildiğini kaydetti. Fellahoğlu ayrıca bu örnek dayanışmanın toplumun tüm kesimlerine yayılmasını temenni etti
Yeni evli çifte eşya yardımında öncülük eden Kıbrıs Türk Eğitim Sevdalıları Derneği Başkanı Sedat Öğüt de duyarlılığın önemini vurguladı. Öğüt, Filiz-Fırat Horuz çiftinin evine düşen ateşin sadece kendilerini yakmadığını, aynı acıyı Lefkoşa Türk Belediyesi, KESDER ve duyarlı işadamlarının da hissettiğini söyledi.

Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Başkanı İlker Züğürt ise Konseyin diğer görevlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk konusuna da büyük önem verdiğini belirtti. Züğürt, doğal afet ve benzeri felaketlerden mağduriyet yaşayanlara katkı yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Kıbrıs Türk İşadamları Konseyin Başkan Yardımcısı Sunalp Türkel de Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası yardım kuruluşu Kimse Yok Mu  derneğine yaptıkları ziyaretten çok etkilendiklerini ve ülkedeki mağdurlara katkı için derhal KESDER ile iletişime geçtiklerini belirtti.
Fırat Horuz ise verilen sözün tutulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yapılan yardımın kendileri için çok büyük bir anlamı olduğuna vurgu yapan Horuz, başta LTB olmak üzere KESDER ve İşadamları Konseyi’ne teşekkür etti.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..