LTB-EMAA işbirliğinde düzenlenen bahar dönemi kurslarına kayıtlar başladı

6 belediye “Hayvan Yaşam Alanı” için biraraya geliyor
2 Mart 2016

LTB-EMAA işbirliğinde düzenlenen bahar dönemi kurslarına kayıtlar başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA) işbirliği ile düzenlenen bahar dönemi  kurslarına kayıtlar başladı.

Yaratıcı Minikler, Heykelin Halleri ile Karakalem-Desen katagorilerinde gerçekleştirilecek olan kurslara 14 Mart’ta başlanacak.

10 hafta sürecek olan kurslara, 1 ile 14 mart tarihleri arasında 150 tl karşılığında kayıt yaptılarılabilir.Kayıtlar Lefkoşa Belediye Tiyatrosu binasında yapılmaktadır.

emaa ltb bahar dönemi kurslari2-min