fbpx
Çocuklar hem hayvan sevgisi ve çevre bilincini artırdı,hem de keyifli zamanlar geçirdi
9 Ekim 2021
Başkan Harmancı: “Paylaşmak, dayanışmak ve el ele vermektir”
12 Ekim 2021

LTB ekipleri 124 İş Yerini Denetledi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin iş yerlerine yönelik yoğun denetimleri kapsamında Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi ekipleri ile Zabıta Şubesi ekipleri 124 iş yerini denetledi.

Haftalık denetimlerde Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararlara uygun olarak maske, mesafe, hijyen uygulamaları, çalışan ve müşterilerin PCR testleri, sağlık karneleri, iş yeri izinleri ile AdaPass uygulamasına uyulup uyulmadığı gibi kriterler kontrol ediliyor.

85 Birim Ürün Müsadere Edildi, 2 İş Yerine Para Cezası Kesildi

Denetimlerde 4 iş yerinden uygun koşullarda muhafaza edilmeyen 85 birim ürün müsadere edildi, 2 iş yerine Sağlık Karnesiz Personel çalıştırmaktan ve tarihi geçmiş ürün muhafaza etmekten dolayı Belediyeler Yasası kapsamında 88 TL para cezası kesildi.

Yurttaşlar, Alo 185 çözüm hattını arayarak iş yerleri ile ilgili karşılaştıkları olumsuzlukları ve şikayetlerini iletebilirler.

Supportscreen tag