LTB DUYURU

Her hafta 40’a yakın kişi yemek ve eğlencede
28 Ekim 2016

LTB DUYURU

Lefkoşa Türk Belediyesi, son yılarda ülkemizde özellikle gençlerin yüksek katılımı ile kutlanır hale gelen, kalabalıkların mekan sınırlarına taştığı tespit edilen ve “Cadılar Bayramı’’ olarak kutlanan 31 Ekim tarihinde Lefkoşalı’nın huzur ve güvenliğini düşünerek, kendi kendine gelişmiş olan bu kutlamaları daha düzenli, kontrollü ve emniyetli hale getirmek adına, bir dizi tedbir almıştır.

Lefkoşa Türk Belediyesi 31 Ekim Pazartesi gecesi kutlamaların yoğunlaştığı Osman Paşa Caddesi’nde gerekli tedbirleri alarak,  Zabıta Şubesi ekiplerininde yoğun görev yapacağı bir düzende gece saat 20.00’dan sonra geçitleri belli noktadan sağlayarak caddeyi trafiğe kapatma kararı almıştır.

Bu karar, kendi kendine gelişecek olan sorunları önceden görüp ona göre tedbir almak ve bölge halkının en az şekilde etkilenmesi hedefi ile alınmıştır. Bu amaçla, Osman Paşa Caddesi’nde olan işletmelerden gerekli koşuları sağlamaları konusuna hassasiyet gösterilecek ve bu konuda Belediyemiz ekiplerince etkin denetimler yapılacaktır.

Lefkoşa Türk Belediyesi olarak her türlü tedbiri almakta olduğumuzu öncelikle bölge halkının ve Lefkoşalı’nın bilgisine getirir, herkes için iyi ve sorunsuz bir gece olması için maksimum çaba içerisinde olacağımızı kamuoyunun bilgisine getiririz.