LTB’den Zabıta Trafik Personeline Yabancı Dil Eğitimi

LEFKOŞA YENİ ATIK SU ARITMA TESİSİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİ DÜN YAPILDI
9 Nisan 2014
sutem
Lefkoşa genelindeki şebeke suyu temiz
10 Nisan 2014

LTB’den Zabıta Trafik Personeline Yabancı Dil Eğitimi

ingegtim

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Zabıta Şubesi Trafik Birimi personeline, “hizmet içi eğitim” kapsamında İngilizce dil kursu verilmeye başlandı.

Kente gelen turistlere yardımcı olması ve iletişimde kolaylık sağlanması amacıyla verilen İngilizce eğitimi, tüm trafik personeline yönelik olacak. Belediye toplantı odasında gerçekleşen eğitim, yabancılarla kurulabilecek diyaloglar, temel İngilizce ve tanışma cümleleri ilgili konuları kapsıyor.

Fellahoğlu: “Amacımız yabancı konuklara yardımcı olmak”

Bu tür kursların personel açısından faydalı olduğunu söyleyen Fellahoğlu, özellikle Surlariçi bölgesinde görevli personelin yabancı dil eğitimi almasının, yabancı konuklarla iletişim kurmada önemli olduğunu belirtti. Tarihi ve turistik yerlerimizi görmek için gelen yabancı konuklara, yardımcı olma konusunda İngilizce eğitimin çok faydalı olacağını söyleyen Fellahoğlu, önümüzdeki günlerde buna ek olarak Rumca eğitim konusunda da çalışmalar olabileceğini dile getirdi.