LTB’den moloza geçit yok

2 Temmuz 2013

LTB’den moloza geçit yok

moloz

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) başkent genelinde çevre kirliliğine neden olan ve tehlike arz eden inşaat ve moloz atıklarını kaldırmaya devam ediyor.

İşletmeler Şubesi personeli tarafından yürütülen moloz kaldırma çalışmaları kapsamında Mayıs ayı boyunca belediyeye aktarılan 22 adet şikayet çözümlendi.

LTB’ye telefoniyen veya şahsen müracaat eden vatandaşların talepleri, İşletmeler Şubesi personeli tarafından işleme konulmakta ve yerinde yapılan tesbitler sonucunda molozların miktarına göre belirlenen bir ücret karşılığında kaldırıyor.
Vatandaşlar konu ile ilgili şikayetlerini 185 Şikayet Hattı’na bildirebilecekleri gibi 22 85 221 numaralı telefondan da İşletmeler Şubesi’ne direk olarak ulaşabilirler. Öte yandan, LTB İşletmeler Şubesi vatandaşların çevreye daha fazla duyarlı olması çağrısında bulunarak inşaat atıklarının gelişigüzel yerlere atılmaması ve atanların da Belediyeye bildirilmesi konusunda uyarı yaptı.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..