LTB’den Haspolatta kapsamlı temizlik

2 Ocak 2014

LTB’den Haspolatta kapsamlı temizlik

temizlik

Haspolat halkı temizlik kampanyasından memnun

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Haspolatta kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. LTB sınırları dahilinde devam etmekte olan bölgesel çalışmalar kapsamında Haspolat Sanayi Bölgesi ile köy içerisinde gerçekleştirilen ve biriken çöp ve molozların toplandığı çalışmanın haftasonuna kadar sürmesi bekleniyor.

İnangil: “Fellahoğlu elindeki imkanlarla en iyisini yapıyor”

Köy Muhtarı Cemal İnangil LTB’nin başlatmış olduğu temizlik kampanyasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, vatandaşın da temizlik konusunda daha fazla duyarlı olması gerektiğini söyledi. Belediyenin sıkıntılı günler geçirmesinin ardından çalışmalarına hız verdiğine vurgu yapan İnangil, devletin ve Çevre Bakanlığı’nında temizlik konusunda çalışma yapması gerektiğini, tüm yükün belediyeye bırakılmaması gerektiğini belirtti. LTB’nin gerçekleştirdiği temizliğin geniş kapsamlı olduğuna vurgu yapan İnangil, özellikle Sanayi Bölgesi ile ilgili sorunlara, devletin el atması gerektiğini söyledi. Belediye başkanı Kadri Fellahoğlu’nun elindeki imkanlarla en iyisini yaptığını kaydeden İnangil, başta LTB Başkanı Fellahoğlu olmak üzere tüm Temizlik Şubesi çalışanlarına teşekkür etti. Bölge sakinlerinin temizlik konusunda daha dikkatli davranması gerektiğinin altını çizen İnangil, “Herkes kapısının önünü temizlerse, çevresini temiz tutarsa belediyenin işi kolaylaşır” dedi. İnangil, bölgede hurdacılık işi ile uğraşan kişilerin hurdalarını etrafa bırakmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.