LTB çalışanları kan bağışı yaptı

Serhat İncirli ile Kıbrısta Bugün – Mehmet Harmancı
10 Ağustos 2015
Harmancı: “Yerel yönetimler STÖ ile birlikte daha iyi hizmet verir”
12 Ağustos 2015

LTB çalışanları kan bağışı yaptı

bloodbag 0001

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) çalışanları bugün (11.08.2015) Thalasemia Derneği yararına LTB binasında kurulan stand’da kan bağışında bulundu. LTB ve Thalasemia Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında, kan vermek isteyenlerin önce genel sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra, kan vermeye uygun olan belediye çalışanları kan bağışında bulundu.
Harmancı: “Herkes üzerine düşeni yapmalı”
LTB Başkanı Mehmet Harmancı kan bağışı konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine işaret ederek, kan verme bilincinin toplumda geliştirilerek kan bağışının belli bir sistem çerçevesinde uygulanması için yurttaşların daha duyarlı olmalarını beklediğini ifade etti.

Varoğlu: “Kan bağışı hem sağlık hem yardım açısından önemlidir”
Thalasemia Derneği As Başkanı Ahmet Varoğlu yaptığı açıklamada kan vermenin hem sağlık hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemli olduğunu kaydetti.Varoğlu ayrıca “ Unutulmaması gerekir ki kan yalnız acil durumlarda değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu kampanyayı destek veren LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya ve duyarlılık göstererek kan vereren LTB çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..