LTB çalışanları sporla kaynaşacak

9 Ocak 2014

LTB çalışanları sporla kaynaşacak

kulup

Bir süre önce genel kurulunun yaparak yeniden aktıf hale getirilen Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulübü çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz akşam Başkan Kadri Fellahoğlu’nun katılımı ile yapılan toplantıda bir takım kararlar alan kulüp yönetimi, çalışanların motivasyonunu yükseltecek bir sportif turnuva düzenleyecek.

Mehmet Zubi’nin adı yaşatılacak

Geçtiğimiz yıl iş kazası sonrasında yaşamını yitiren LTB personeli Mehmet Zubi anısına masatenisi turnuvası düzenleme kararı alan yönetim, turnuvanın 15 Ocak Çarşamba günü yapılacağını duyurdu. Masatenisi Federasyonu’nda gerçekleştirilecek turnuvada LTB personelleri mücadele edecek.

Eski başkanlar anısına satranç turnuvası

Yönetim ilgili toplantıda bir de satranç turnuvası yapılması yönünde karar aldı. Eski başkanların adını yaşatma düşüncesi ile 7 tur halinde yapılacak turnuvanın ilk turu LTB Eski Başkanı Dr. Ziver K. Bodamyalızade adına yapılacak. Ortaköy’de bulunan Lefkoşa Satranç Kulübü’nde gerçekleştirilecek turnuvaya tüm satranççılar katılabilecek.

İdari kararlar da alındı

İdari kararlar da üreten yönetim kurulu Masa Tenisi Koordinatörü olarak Orhan Özbalıkçı’yı, Bisiklet Koordinatörü olarak Fezile Işık’ı, Satranç Koordinatörü olarak da Halil Tozakı’yı atadı.

Üretilen bir diğer kararda belediye piyangosu düzenlenerek kulübe maddi katkı sağlanması ve 28 Mart’ta düzenlenerek dayanışma gecesinde piyangoda kazananların açıklanmasına hükmedildi.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..