LTB bir işletmenin faaliyetini geçici olarak durdurdu

8 Aralık 2016

LTB bir işletmenin faaliyetini geçici olarak durdurdu

foto-1

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Halk Sağlığı Şubesi’nin yürüttüğü denetimler aralıksız devam ediyor. Halk Sağlığı Şubesi dün(2 Aralık Cuma) bir tüketiciden belediyeye ulaşan şikayet sonucunda Dano Bakery tarafından üretilen bir ekmekte yabancı madde tespit edilmesi üzerine işletmenin faaliyeti bir günlüğüne durduruldu.
Tüketici şikayetleri de değerlendiriliyor
Aylık olarak gerçekleştirdiği rutin denetimlere ek olarak tüketicilerden gelen şikayetleri de değerlendiren LTB Halk Sağlığı Şubesi, tüm işletmelerin hijyenik koşullara uygun olarak üretim yapılması gerektiği; uygun koşulların sağlanmaması durumunda belediyenin kapatma dahil her türlü yasal cezai işlemi uygulayabileceği konusunda bir kez daha uyarıda bulundu.