LTB, Başkent Lefkoşa’da çiçek ekimi ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun “ADA” Oyunu Bursa’da Berkin Elvan’a İthaf Edildi
20 Mart 2014
cizim
Başkent’te her alanda çalışma var
25 Mart 2014

LTB, Başkent Lefkoşa’da çiçek ekimi ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi

cicek

Çevresi de, çehresi de güzelleşiyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi, bahar ayının gelmesi ile birlikte Başkent genelindeki çiçeklendirme ve bakım çalışmalarını arttırdı. Geçmiş dönemde yaşanan sıkıntılı süreçler nedeni ile uzun bir süre bakımsız kalan çember, refüj ve adacıklar yavaş yavaş güzel ve bakımlı bir görünüme kavuşuyor. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarına hız veren ekipler, mevcut bitkilerin bakımını yaparken, çiçek takviyesi gereken bölgelere de çiçek ekimi gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar vatandaşların da beğenisini kazanıyor.

Fellahoğlu: Yeşilin korunması için duyarlılık bekliyoruz

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Başkent’i güzelleştirme adına eldeki imkanlar çerçevesinde çalışmaların sürdüğünü belirterek, şehrin temizlik ve düzeni kadar yeşil çevrenin de çok önemli olduğunu söyledi. Bitki ve çiçekleri dikmek kadar korunmasının da önemli olduğunu belirten Fellahoğlu, “yeşilin korunması için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz” dedi.