LTB Dayanışma ve Eğitim Merkezi hizmet vermeye başladı
21 Ağustos 2020
LTB’nin doğa,toprak ve beraber üretimi buluşturduğu “Hobi Bahçeleri”şehre yayılıyor
24 Ağustos 2020

LTB Başkanı Harmancı,Göçmenköy İdman Yurdu’nu kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Ersan Karataş başkanlığındaki Göçmenköy İdman Yurdu ekibini kabul etti. Başkan Harmancı geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurulda tekrardan başkanlık görevine seçilen Ersan Karataş’ı tebrik ederek yönetim kuruluyla birlikte görevinde başarılar diledi.
Göçmenköy İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ersan Karataş da kendilerini kabul ettikleri için Başkan Harmancı’ya teşekkür ederek belediye çalışmalarında başarılar diledi. Kulüp bünyesinde genç kızlardan oluşan bir ekip oluşturduklarını belirten Karataş, diğer kulüp üyeleri gibi bu genç arkadaşlarla da kulübün başarısı için beraber çalışacaklarını belirtti.