LTB Başkanı Harmancı, Sør-Varanger Belediyesi Başkanı Rafaelsen’i kabul etti

LTB’den 5 Farklı Yerde Ödeme Yapma ve Su Köntörü Yükleme Noktası
15 Mayıs 2018
Lefkoşa’da Bisikletli Günler Başlıyor: LTB’den çevreci, sağlıklı ve rahat ulaşımı imkanı
17 Mayıs 2018

LTB Başkanı Harmancı, Sør-Varanger Belediyesi Başkanı Rafaelsen’i kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı bugün (15-05-18)

Norveç’in Kuzey’nde yer alan  Sør-Varanger Belediyesi Başkanı Rune Gjertın Rafaelsen’i kabul etti.

Harmancı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı görüşmede,  Sør-Varanger Belediyesi Başkanı Rune Gjertın Rafaelsen’e LTB’nin  çalışmaları ve sürdürmekte olduğu  projeleri ile ilgili olarak bilgiler verdi.
Görüşmede LTB’nin AB destekli projeleri hakkında da açıklamalarda bulunan  Başkan Harmancı, LTB Kadın Sığınma Evi’nin hizmetleri ve faaliyetlerine ilişkin olarak da bilgiler verdi.
İki belediye Başkanı görüşmede ayrıca Kıbrıs Sorunu ile ilgili olarak da görüş alışverişinde bulundu.
LTB Başkanı Harmancı ile Sør-Varanger Belediyesi Başkanı Rafaelsen iki belediyenin sanatsal alanda işbirliği yapması konusunda da görüş birliğine vardı.

Rafaelen

Sør-Varanger Belediyesi Başkanı Rune Gjertın Rafaelsen ise ziyarette yaptığı konuşmada, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek belediyelerinin  çalışmaları hakkında Başkan Harmancı’ya bilgiler verdi. Kendi belediyelerinin de uzun süre önce kurulmuş bir kadın sığınma evi olduğunu kaydeden  Rafaelsen,  Kadın Sığınma Evi’nin önemine değindi.