Paylaşım Mutfağı Dayanışma ile Büyümeye devam ediyor
LTB Yeni Açık Pazarı 2020 Yılında Tamamlanıyor
10 Ağustos 2020

LTB Başkanı Harmancı, Nicosia New Generation Lions Kulübü’nü kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Nicosia New Generation Lions Kulübü’nü kabul etti. Lefkoşa’nın 4.Lions Kulübü olan Anıl Bilir Başkanlığı’ndaki Nicosia New Generation Lions Kulübü’nü tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Harmancı tüm sivil toplum örgütleri ile olduğu gibi yeni kurulan Lions Kulübü ile de işbirliğinden memnuniyet duyacaklarını kaydetti. Başkan Harmancı, toplum ve başkent Lefkoşa yararına beraber hazırlanacak ortak projeleri hayata geçirmek için LTB’nin her türlü kollektif çalışmaya hazır olduğunu da sözlerine ekledi.
Kulüp Başkanı Anıl Bilir ise Başkan Harmancı ve LTB’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek belediye ile birlikte güzel projelere imza atacaklarını ve bu amaçla ortak çalışmalara başlanacağını kaydetti.