LTB Başkanı Harmancı LBO Çocuk Korosu’nu kabul etti

Çocukların dans keyfi
30 Aralık 2016

LTB Başkanı Harmancı LBO Çocuk Korosu’nu kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa Belediye Orkestrası (LBO) Çocuk Korosu’nu kabul etti.
Koro Şefi Hare Yakula’nın refakat ettiği çocuk korusu, LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya koroya gösterdiği destekten dolayı teşekkür etti. Koro Şefi Yakula ayrıca Başkan Harmancı’yı  23 Aralık Cuma akşamı Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphane Salon 4’te gerçekleşecek, LBO Çocuk Korosu yeni yıl konserine de davet etti.

“Konserde kardeşlik ve dostluk şarkıları söylenecek”
Konserde, küçüklerden büyüklere dostluk ve kardeşlik mesajlarının verileceğini ifade eden Yakula, korolarının 4 yıldan beridir konserler verdiğini söyledi.
Gecede, Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu’nun yanı sıra Geçitkale Belediye Korosu ve Mesarya Bölge Korosu’nun da konuk koro olarak yer alacağını belirten Yakula, konsere girişin ücretsiz olacağını belirtti.

LTB Başkanı Harmancı: “Çocuk Koromuz ile gurur duyuyoruz”
LTB Başkanı Mehmet Harmancı kabulde yaptığı konuşmada, Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu ile gurur duyduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.Çocuk Korosunun sunduğu konserlerin her zaman büyük beğeni ve takdir topladığını kaydeden Harmancı,  koronun 2017 yılı içerisinde yeniden yurt dışında konser vermesi ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü söyledi.