LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu TRT’ye konuştu

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu TRT’ye konuştu

trt

LTB Başkanı Kadri Fellaoğlu TRT’ye konuştu

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellaoğlu, TRT’de yayınlanan Değişim adlı programa konuk oldu.180 ülkede yayınlanan ve TRT AVAZ kanalında yer alan Değişim programına konuk olan Fellahoğlu hem belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi hem de sunucu Yeşim Pulat’ın başkent Lefkoşa ve şehir yaşamı hakkındaki sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Başbakan Dr.Siber Siber, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp ve Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ile röportajların yer aldığı program Temmuz ayında yayınlanacak.