LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu devam eden asfaltlama çalışmalarını denetledi

15 Ocak 2014

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu devam eden asfaltlama çalışmalarını denetledi

yollar copy

“Sıkıntıları çözmeye devam edeceğiz”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkent Lefkoşa’nın yıpranmış yollarının asfaltlanması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Tüm bölgeleri kapsayan ve önceden tespiti yapılan muhtelif yerlerdeki yollar öncelikli olarak asfaltlanırken, çalışmaları LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu da yerinde inceledi. LTB Altyapı ve Bayındırlık Şubesi personellerinden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler alan Fellahoğlu, asfaltlanan birçok bölgede incelemede bulunurken, gördüğü bir takım aksaklıkların da düzeltilmesi talimatını verdi. Vatandaşlarla da sohbet eden Fellahoğlu, sıkıntıları dinleyerek belediye adına üzerlerine düşen konuları çözme sözü verdi.

Fellahoğlu: Yatırımlar artarak sürecek

Çalışmalarla ilgili bir de açıklama yapan Fellahoğlu, 2014 yılı ile birlikte söz verdikleri gibi yatırımlara hız verdiklerini ifade ederek, bu kapsamda vatandaşların sıkıntılarının çözümünü sağlayacak hamleleri yapacaklarını ifade etti. LTB olarak yatırımları arttırarak vatandaşların sıkıntılarını çözmek ve onları belediyecilik anlamında memnun etmek istediklerini belirten Fellahoğlu, asfaltlama çalışmalarının da bunun bir ayağı olduğunu aktardı.

Ulunay: Yollardaki iyileştirme çalışmalarımız sürecek

LTB Altyapı ve Bayındırlık Şube Amiri Cemal Ulunay ise konuşmasında vatandaşların daha rahat, daha konforlu ve daha emniyetli sürüşünü sağlamak adına çalıştıklarını ifade ederek, bu anlamda yollardaki iyileştirme çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Finansmanını Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı’nın karşıladığı proje çalışmalarının müteahhitliğini Salih Köroğlu Construction Ltd. yapıyor.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..