LTB AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ (ŞEHİT ECVET YUSUF CADDESİ ALTYAPI VE DÜZENLEME PROJESİ)

LTB AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ (KEMAL AKSAY CADDESİ ALTYAPI VE DÜZENLEME PROJESİ)
14 Nisan 2017
LTB Halk Sağlığı Şubesi’nin rutin denetimleri sürüyor
17 Nisan 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ

Şehit Ecvet Yusuf Caddesi Altyapı ve Düzenleme Projesi

için teklif kabul edilir.

BU PROJENİN FİNANSMANI

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR

1. İhale tahmini değeri 2.618.003,52 TL’dir. (KDV Hariç)

1. Bu ihaleye, 19/1998 sayılı Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası gereği Encümene kayıtlı 1. ve 2. sınıf Teknik İşler belgesine sahip müteahhitler katılabilir.

1. İhaleye teklif verecek olanlar şartnameye göre istenen belgeleri (ihale katılım beyannamesi, geçici teminat mektubu, imza sirküleri veya imza beyannamesi, yetki beyannamesi ve şartname alındı makbuzu) ve/veya malzemelerle ilgili broşür, katalog ve şartname gereği istenen diğer tüm belgeleri teklifleri ile birlikte verecektir.

1. Geçici teminat miktarı İhale Katılımcısı tarafından, Geçici ve Kesin Teminat Mektupları ve Geçici Teminat Oranları Tüzüğü’nün 4(1). maddesindeki oranlar dikkate alınarak hesaplanacaktır. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Geçici Teminat olarak, 41/2001 sayılı Merkez Bankası Yasası altında denetlenen bankaların teminat mektupları veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. Geçici Teminat mektubunun bitiş süresi en az 25/7/2017 tarihli olacaktır.

1. İhale dokümanları http://ihale.lefkosabelediyesi.org adresinden görülebilir. Ancak, Katılımcıların, ihaleye katılabilmesi için Belediye veznesine yatırılacak KDV dahil 1.000 TL (Bin Türk Lirası) karşılığında ihale CD dosyasını Su ve Altyapı Şubesi’nden almaları gerekmektedir.

1. Teklifler en geç 25/05/2017 saat 14:30’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

1. İhale Değerlendirme Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

Lefkoşa Türk Belediyesi