LTB 7/24 Ödeme Noktası Hizmet Vermeye Başladı

LBO Çocuk Korosu’na ikinci dönem kayıtları başladı
11 Şubat 2019

LTB 7/24 Ödeme Noktası Hizmet Vermeye Başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) çağın gereksinimlerine uygun yeni teknolojik sistemler ile yurttaşların belediye ile olan işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hizmet kapsamını genişletmeye devam ediyor.

Bu kapsamda LTB Binası önüne yerleştirilen  7/24 ödeme noktasından,  LTB’ye kayıtlı abonelere ait, Su Faturaları, Emlak Vergisi ve trafik ihbarnameleri ödemeleri mesai saatleri haricinde de kredi kartıyla anında ödenebilecek. Önümüzdeki günlerde üç farklı noktaya daha yerleştirilecek ödeme cihazları yıl sonuna kadar toplamda 10 farklı noktada yurttaşların hizmetinde olacak.

Cihazlardan Su Anında Yüklenip ödenebilecek

7/24 hizmet verecek ödeme cihazının sağlayacağı en büyük avantajlardan bir tanesi de akıllı su sayaçlarına anında su yüklemesi yapılabilmesi. Önceki uygulamalarda sadece avans su alınabilirken, yeni uygulamada yurttaşlar bu cihazlardan 100 TL’ye kadar su yüklemesini yapabilecekler.Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde hizmet veren 7/24 ödeme noktasından akıllı su sayacı kullanan aboneler borçlarını da ödeyebilecekler.