LTB 68 iş yerini denetledi

LTB Personeli Kemik İliği Donör Kayıtlarını Yaptı
9 Kasım 2017

LTB 68 iş yerini denetledi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) belediye sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren işletmelere yönelik denetimlerine devam ediyor.

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 30 Ekim ile 3 Kasım tarihleri arasında 68 iş yerini denetledi.

Denetimler sonucunda 11 iş yerine eksiklerinden dolayı ihbar verilirken; Svey Dali Kafeterya isimli iş yerinin faaliyeti; işyeri izninin olmaması, sağlık karnesiz personel çalıştırılması ve gayrısıhhi ortam nedenleriyle geçici olarak durduruldu.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 7 Market, 2 Off Licence, 1 Bet Ofis, 1 Gıda Deposu, 19 Kuaför ve Berber Salonu, 1 Park Büfesi, 1 Dövme Stüdyosu, 1 Süt Ürünleri İmalathanesi, 1 Kasap, 14 Restoran, 4 Kafe-Bar, 12 Kafeterya, 4 Pastane.