LTB 55 İş Yerini Denetledi

LBO Çocuk Korosu alkışlanıyor
13 Haziran 2017

LTB 55 İş Yerini Denetledi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin belediye sınırları dahilindeki iş yerlerine yönelik denetimleri kapsamında Halk Sağlığı Şubesi ekipleri tarafından 5 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 55 iş  yeri denetlendi.

Denetimler sonucunda 1 işyerine izinsiz veya sağlık karnesiz personel çalıştırdığı için ihbarname yazıldı. Güner Kozandağ (Totally Kids) isimli işyerine ise izinsiz çalıştırıldığı ve gayrı sıhhi ortamdan dolayı Belediyeler Yasası kapsamında para cezası kesildi.

Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 5 restoran, 3 kafeterya, 5 kasap, 2 balık satış yeri, 1 tavuk satış yeri, 13 market, 2 bet ofis, 1 mısır satış yeri, 2 spor salonu, 1 gıda deposu, 1 kuru temizlemeci, 5 berber salonu, 9 eğitim merkezi, 1 oto galeri, 1 oto yıkama yeri, 2 kahvehane ile 1 su satış bayii.