Büyük Han’da LBO Çocuk Korosu coşkusu
1 Haziran 2019
LBT Çocuk Ekibi, Dünya Çocuk Günü’nde sahnedeydi
3 Haziran 2019

Lefkoşa’nın çocukları ortak etkinlikte eğlendi

Lefkoşa Türk Belediyesi ile Güney Lefkoşa Belediyesi meclis üyelerinin oluşturduğu iki toplumlu Nicosians grubu, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü vesilesi ile Taksim Sahası’nda etkinlik gerçekleştirdi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Güney Lefkoşa Belediye Başkanı Costantinos Yorgacis himayelerinde gerçekleştirilen etkinliğe UNFICYP da destek  verdi.

Geleneksel çocuk oyunlarının yanı sıra atölye çalışmaları ile kareoke, canlı müzik  yüz boyama ve sportif aktivitelerin düzenlendiği iki toplumlu etkinlik yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Etkinlikte Lefkoşa Belediye Orkestrası ile LTB Gençlik Meclisi Orkestrası da sahne aldı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı da etkinliğe katılarak çocuklar ile oyunlar oynadı.