Lefkoşalılar LTB-Telsim işbirliğinde güzel bir gün geçirdi

Kızılay Evleri’nin yağmur suyu altyapısı da tamamlandı
12 Şubat 2016
Engellilere doğru yaklaşım konuşuldu
14 Şubat 2016

Lefkoşalılar LTB-Telsim işbirliğinde güzel bir gün geçirdi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Telsim işbirliğinde dün (12.02.2016) Kumsal Park’ta Sevgililer Günü Bazaarı kuruldu. Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’nın da katıldığı Bazaara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sevgililer Günü Bazaarı’nı ziyaret edenler romantik müzikler eşliğinde alışveriş yaparak standları gezdi, resim çekti ve müzik dinleyip, dans gösterilerini izledi. Sevgililer günü için özel hediye arayanlara, alternatif seçeneklerin sunulduğu etkinlikte, el emeği birçok ürünün de satışı yapıldı.

Sevgililer Günü Bazaar Foto

Sevgililer Günü Bazaar’ından alışveriş yapanlar aynı zamanda Lefkoşa Türk Belediyesi Latin Orkestrası’nın konserini dinleme ve Tango Siempre Dans, Sosyal Aktivite Derneği ile Akdeniz Tango Akademisi’nin dans gösterilerini izleme şansı buldu. Dans gösterileri halk tarafından hayranlıkla izlendi

Sevgililer Günü Bazaar Foto

Sevgililer Günü Bazaarı’nda Telsim Önce Kadın üyelerinin standlarının yanısıra, Telsim Hediye Kabini çekilişleri, parfümeri ve makyaj ürünleri, takı, çiçek, bijuteri, hediyelik sabun, kişiye özel fotograf çekimi, çikolata, kitap, karikatür çizimi, tarot falı ve kına dövmenin yanında, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile Kanser Hastaları Yardım Derneği’nin de standları yer aldı.