LEFKOŞALI YAŞLI ÜYELERİN YEMEKLERİ LTB PAYLAŞIM MUTFAĞI’NDAN

LTB Personeli Kemik İliği Donör Kayıtlarını Yaptı
9 Kasım 2017
Taşkınköy ve Ortaköy’de LTB’ye ait parkların yürüyüş yolları geri dönüşüm malzeme ile kaplanacak
12 Kasım 2017

LEFKOŞALI YAŞLI ÜYELERİN YEMEKLERİ LTB PAYLAŞIM MUTFAĞI’NDAN

Lefkoşa Türk Belediyesi Yaşlılara Hizmet Birimi üyeleri Anibal Restoran’da gerçekleştirilen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Surlariçi bölgesinde yaşayan üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğin yemekleri Paylaşım Mutfağı’ndan yapıldı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın yemek boyunca tek tek ilgilendiği ve sohbet ettiği yemekte, yaşlı üyeler Başkan Harmancı ile keyifli anlar yaşadı.

LTB’nin sunduğu ulaşım hizmeti ile evlerinden alınarak etkinliğe getirilen yaşlı üyeler yemek boyunca Birim çalışanı Ersin Karail’in seslendirdiği müzikler eşliğinde  gönüllerince eğlendi.

Etkinlikte, Lefkoşa’nın tarihinin unutulmaz bir parçası olan rahmetli Saffet Anibal’ın belediyeden kiralayarak yıllarca işlettiği Anibal Restoran’ın herhangi bir işletmeye kiralanmayacağını bir kez daha belirten LTB Başkanı Mehmet Harmancı hedeflerinin hem rahmetli Saffet ANİBAL’ın ismini bu anlamlı proje kapsamında yaşatmak hem de LTB Yaşlılara Hizmet Birimi üyesi 2.500 kişiyi kapsayacak etkinliklerle 65 yaş ve üzeri üyelere sürekli hizmet ve sürekli sosyalleşme olanağı sunmak olduğunun altını çizdi.

Başkan Harmancı ayrıca, LTB Paylaşım mutfağının toplumsal misyonunun bir parçası olan her ihtiyaçlı eve günde bir öğün yemek prensibinin artarak devam etmesinden dolayı, toplumun paylaşım mutfağına bugüne kadar gösterdiği desteğe bir kez daha teşekkür etti.