Lefkoşa’daki tüm ilkokullarda LTB ile YDÜ iş birliğinde eğitim konserleri verilecek

LTB’nin iş yeri denetimleri aralıksız olarak sürüyor
18 Kasım 2017
LTB’nin Asmaaltı Yayalaştırma Projesi Çalışmaları Devam Ediyor
24 Kasım 2017

Lefkoşa Türk Belediyesi bir şehrin gelişiminde önemli faktörlerden olan kültür ve sanatın erken yaşlardan şehrin çocuklarına aktarılması ve teşvik edilmesini sağlayacak adımları atmaya devam ediyor. Bu kapsamda LTB ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında Lefkoşa’daki ilkokullarda Eğitim Konserleri düzenlenmesi protokolü imzalandı.

İlkokul dördüncü ve beşinci sınıfları müzik konusunda bilgilendirmek ve kendilerini bu alanda geliştirmek isteyenlere ışık tutmak ve teşvik etmeyi amaç edinen Eğitim Konserleri, 15-28 Şubat 2018 tarihleri arasında Lefkoşa’daki tüm ilkokullarda gerçekleştirilecek.

İmzalar atıldı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile YDÜ Rektör Yardımcısı Mustafa Kurt’ın imza attığı protokol kapsamında Lefkoşa Belediye Orkestrası ile YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi, Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı üyeleri ortak konser programları oluşturacak.

İlkokul dördüncü ve beşinci sınıflara hitap edecek konserler öncesinde öğretim üyeleri ve doktora öğrencileri sunum yapacak, ardından da 20 dakikalık eğitim konseri başlayacak