Kürtoğlu ‘Doğa Lefke’ kitabını LTB Başkanı Harmancı’ya sundu
2 Eylül 2020
Kardeş şehir Ankara’dan Lefkoşa’ya Covid-19’la mücadele için maske ve dezenfektan katkısı
3 Eylül 2020

Lefkoşa’daki devlet okullarının dezenfekte işlemi LTB tarafından yapılıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) başkent Lefkoşa’daki ilk ve orta dereceli toplam 32 devlet okulunda dezenfekte çalışmalarına başladı. LTB, Lefkoşa’daki tüm devlet okullarına gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının yanı sıra ülkemizdeki Covid-19 tedbirleri kapsamında “Önce Sağlık” diyerek kendi belediye sınırları içerisindeki toplam 32 devlet okulunu dezenfekte ediyor. 1 Eylül’de başlayan ve LTB Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şubesi’nin 3 ekibi tarafından sürdürülen çalışmalar ilkokullar öncelikli olarak 4 Eylül Cuma günü tamamlanacak.Ortaokul ve liselerin dezenfekte çalışmaları ise önümüzdeki hafta tamamlanacak.