“Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu”nda 10 ve 21 km yarı maraton koşusuna start verildi
20 Ekim 2019
Rekor katılım ile başkent Lefkoşa’da Çocuklar için Koşuldu
20 Ekim 2019

Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’nda 10 ile 21 km yarı maraton koşusu sona erdi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlediği“ Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor” maratonunda saat 07:30’da start alan 10 km  ile saat 07:45’de start alan 21 km yarı maraton koşusu tamamlandı.

Elde edilecek gelirin LTB El Ele Çocuk Merkezi’nin yeni binaya taşınarak daha çok çocuğa daha yüksek standartlarda eğitim verebilmesi amacıyla kullanılacağı  “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor” maratonunda 4 km’lik Halk Koşusu ise saat 10:30 başlayacak.

Buarada, 10:30’daki halk koşusu öncesi Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Birliği ısınma hareketleri yaptıracak.

Halk koşusu öncesi ayrıca ülkemizin sevilen müzisyenlerinden Eril Cambaz sahne alacak. Belediyemizin orkestrası da koşu güzergahında latin esintisi yaşatacak. 4 km halk koşusu sonrasında ise yine ülkemizin güçlü seslerinden Nejla Egemen birbirinden güzel parçaları ile katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak.
Öteyandan etkinlik alanında kurulan oyun alanında da  çocuklar keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilecek.