Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’na Yoğun İlgi Devam Ediyor

LTB sınırlarında otomatlarda satılan su tüketime uygun
9 Kasım 2018
Girne’den sonra Lefkoşa’da da “The Beatles” rüzgarı esecek
10 Kasım 2018

Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’na Yoğun İlgi Devam Ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından düzenlenen ve 12 Kasım Pazar günü koşulacak Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’na kurum, kuruluş, dernek, sivil toplum örgütleri ve yurttaşların yoğun katılımı devam ediyor. Bu kapsamda maraton kayıtlarının 11. gününde 5 bin 780 kişilik kayıt alındı.

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri de maratona katılıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği görevine atanan Ali Murat Başçeri ziyaret ederek, bu yıl 8’incisi düzenlenen Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu katılım numaralarını takdim etti.

4 kilometre halk koşusu için kayıtlar maraton günü saat 10:00’a kadar devam edecek

Tüm geliri ile ihtiyaçlı bireylere her gün 1 öğün yemek sağlayan LTB Paylaşım Mutfağı’na yemek dağıtım aracı alınacak maratonda 4 km için kayıtlar maraton günü saat 10:00’a kadar, 10 km ile 21 km için kayıtlara ise 9 Kasım Cuma günü saat 17:00’a kadar LTB binasında devam edilecek.

Büyük Han’da Makarna Günü

Yarın saat 13:00’de Büyük Han’da karbonhidrat yüklemesi amacı ile düzenlenen Makarna Günü’nde Paylaşım Mutfağı’ndan makarna servisi yapılacak.

Maraton öncesi düzenlenecek olan etkinlikte, katılımcılar karbonhidrat ihtiyaçlarını karşılarken, Eril Cambaz’ın akustik müziği ile maraton heyecanını paylaşan kişiler biraraya gelebilecek.