Cinematheque’ten LTB Kadın Sığınma Evi’ne Destek
14 Mart 2017
Lefkoşa’nın her iki yakasını birleştiren ralli için hazırlıklar başladı
16 Mart 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ’NDEN TEKLİF KABULÜ

İhale NO        : İ.D.K – 003/2017

Kurum           : LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

İş Konusu       : Bölgesel Çevre Temizliği için teklif kabul edilecektir.

Açıklama        : Lefkoşa Belediye sınırları içerisinde 2017 yılı yaz aylarında yapılması öngörülen Bölgesel Çevre Temizliği işleri ile ilgili hizmet alımı

• Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak 250 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv’den temin edilebilir.
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Biriminden ve/veya lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • Teminat olarak banka teminat mektubu ve/veya Belediye veznesine yatırılacak para veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.
  • Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.
  • İhale Değerlendirme Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

.   Verilecek teklifler KDV hariç olacaktır.

Teklifler en geç 04 Mayıs 2017 Perşembe günü  saat 14:30 ’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.

Support