LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ’NDEN TEKLİF KABULÜ

Cinematheque’ten LTB Kadın Sığınma Evi’ne Destek
14 Mart 2017
Lefkoşa’nın her iki yakasını birleştiren ralli için hazırlıklar başladı
16 Mart 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ’NDEN TEKLİF KABULÜ

İhale NO        : İ.D.K – 003/2017

Kurum           : LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

İş Konusu       : Bölgesel Çevre Temizliği için teklif kabul edilecektir.

Açıklama        : Lefkoşa Belediye sınırları içerisinde 2017 yılı yaz aylarında yapılması öngörülen Bölgesel Çevre Temizliği işleri ile ilgili hizmet alımı

• Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak 250 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv’den temin edilebilir.
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Biriminden ve/veya lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • Teminat olarak banka teminat mektubu ve/veya Belediye veznesine yatırılacak para veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.
  • Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.
  • İhale Değerlendirme Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

.   Verilecek teklifler KDV hariç olacaktır.

Teklifler en geç 04 Mayıs 2017 Perşembe günü  saat 14:30 ’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.