LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

“Dayanışma Evi tüm STÖ’lere açık olacak”
13 Nisan 2016
LTB ile EMAA’dan ortak sergi
15 Nisan 2016

amblem-büyük

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

Dr.Fazıl Küçük Bulvarı Ana Su Hattı Bölge Bağlantıları Yapım Projesi için teklif kabul edilir.

BU PROJENİN FİNANSMANI

bayrak

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR

1. İlgili proje ve şartnameler Su Şubesi’nden KDV dahil 200.00-TL karşılığında temin edilebilir.

1. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. Teklif verecek müteahhitlerin, Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası’na göre; 3. Sınıf veya üzeri Teknik İşler Müteahhiti olarak İnşaat Encümeni’ne kayıtlı olmaları gerekmektedir.

1. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 26 Nisan 2016 saat 14:30’a kadar Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Tiyatronun ortak dili bu kez kadını anlattı
10 Mart 2016
Lefkoşa Türk Belediyesi Kiralık Dükkan İlanı
11 Mart 2016

amblem

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ
TEKLİF KABULÜ

Gelibolu Bölgesi-Marmara Bölgesi Bağlantı Yolu ( Köprü Yapımı ) Projesi

için teklif kabul edilir.

BU   PROJENİN   FİNANSMANI

bayrak

TÜRKİYE   CUMHURİYETİ

TARAFINDAN   KARŞILANMIŞTIR

1. İlgili proje  ve  şartnameler  Bayındırlık – Altyapı  Şubesi’nden KDV dahil 600 -TL karşılığında temin edilebilir.
  2. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.
  3. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.
  4. Teklif verecek müteahhitlerin, Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası’na göre; 3. sınıf ve üzeri teknik işler müteahhiti olarak İnşaat Encümeni’ne kayıtlı olmaları gerekmektedir.
  5. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.
  6. Teklifler en geç 31 Mart 2016 Perşembe saat 14.30’a kadar Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı