LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ (Kendinden-Yükleyici (çekirge) Alımı)

LTB’den Görme ve İşitme Engellilere Yönelik Haber Bülteni 3/05/2017
4 Mayıs 2017
Gelibolu 12. Sokak’ta Yol Çalışması
8 Mayıs 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ (Kendinden-Yükleyici (çekirge) Alımı)

Kendinden-Yükleyici (çekirge) Alımı (1 Adet) için teklif kabul edilir.

1. İlgili şartnameler Lefkoşa Türk Belediyesi Arşivi’nden, KDV dahil; 100 -TL karşılığında temin edilebilir.

1. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 18/05/2017 saat 14:30’a kadar, Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı