LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ ERTELENMESİ

8 Nisan 2016

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ ERTELENMESİ

amblem-büyük

Kanalizasyon Projesi kapsamında Hamitköy I Etabın Eksik Kalan   Kanalizasyon  Altyapı Projesi için teklif kabul edilir.

1. İlgili proje ve şartnameler Kanalizasyon Şubesi’nden (LTB Sarayı Atatürk Caddesi No:90) 600 TL KDV dahil karşılığında temin edilebilir.
  2. Müteahhitlerin Teknik İşler sınıfı 1.ve 2.sınıf inşaat karnesine  sahip olması gerekmektedir.
  3. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.
  4. Geçici teminat % 5 olup,teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.
  5. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.
  6. Teklifler en geç 21 Nisan 2016 ve saat 14:30’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.
  7. Geçici Teminat Mektubu Lefkoşa Türk Belediyesi adına düzenlenecek ve 8 Temmuz 2016 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..