LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

“Çorabını Gey da Gel” etkinliğinde renkli görüntüler
22 Mart 2017
Gündem; iş sağlığı ve güvenliği
27 Mart 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

TEKLİF KABULÜ

Konu : Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait, Marmara Parkı ‘nda bulunan büfenin kiralanması

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait Marmara Parkı Büfesi’nin kiralanması ile ilgili teklif kabul edilecektir.

İhale şartnameleri, Lefkoşa Türk Belediyesi veznesine yatırılacak KDV dahil 10 Türk Lirası karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek İşletmeler ve Kira İşleri Şubesi’den temin edilebilir.

Teklifler, en geç 11.05.2017 tarihinde Perşembe günü saat 14:00’a  kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.

WEB: www.lefkosabelediyesi.org veya  ihale.lefkosabelediyesi.org