LTB DUYURU
1 Kasım 2016

amblem-büyük

1. Asfalt Kaplama İşleri ,
  2. Asfalt Yama İşleri için  teklif kabul edilir.

BU   PROJELERİN   FİNANSMANI

Flag_of_Turkey.svg

TÜRKİYE   CUMHURİYETİ

TARAFINDAN   KARŞILANMIŞTIR

1. İlgili proje  ve  şartnameler  Bayındırlık – Altyapı  Şubesi’nden her ihale dosyası için KDV dahil  -TL  karşılığında temin edilebilir. Ancak daha önce ihale dosyası alan müteahhitlerin de,  herhangi bir ücret ödemeden yeni ihale dosyası almaları gerekmektedir.

1. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. Teklif verecek müteahhitlerin, Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası’na göre; sınıf ve üzeri teknik işler müteahhiti olarak İnşaat Encümeni’ne kayıtlı olmaları gerekmektedir.

1. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 10 Kasım 2016 Perşembe günü saat 14.30’a kadar Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.