26 Temmuz 2016
Harmancı, sanayiciler ile bir araya geldi
27 Temmuz 2016

amblem-b++y++k-min

Elektronik Kartlı Su Sayacı alımı için teklif kabul edilir

BU PROJENİN FİNANSMANI

amblem-b++y++k-min

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR

1. İlgili proje ve şartnameler Su İşleri Şubesi’nden KDV dahil 300.00-TL karşılığında temin edilebilir.

1. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. Teklif verecek katılımcıların Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve/veya Sanayi Odası yada Esnaf ve Sanaatkarlar Odası’na kayıtlı olmaları gerekmektedir.

1. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 11 Ağustos 2016 saat 14:30’a kadar Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..