LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

TEKLİF KABULÜ

PROJE FİNANSMANI

Flag_of_Turkey.svg    amblem-büyük

TÜRKİYE CUMHURİYETİ                                                                         LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR

Kanalizasyon Projesi kapsamında Hamitköy I Etabın Eksik Kalan   Kanalizasyon  Altyapı Projesi için teklif kabul edilir.

1. İlgili proje ve şartnameler Kanalizasyon Şubesi’nden (LTB Sarayı Atatürk Caddesi No:90) 600 TL KDV dahil karşılığında temin edilebilir.
  2. Müteahhitlerin Teknik İşler sınıfı 1.ve 2.sınıf inşaat karnesine  sahip olması gerekmektedir.
  3. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.
  4. Geçici teminat % 5 olup,teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.
  5. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.
  6. Teklifler en geç 16 Haziran 2016 ve saat 14:30’e kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.
  7. Geçici Teminat Mektubu Lefkoşa Türk Belediyesi adına düzenlenecek ve 16 Eylül 2016 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Lefkoşa Türk Belediyesi  Başkanlığı