LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

Haspolat Arıtma Tesisleri eğitime de katkı yapıyor
29 Nisan 2016

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

Barış Manço Parkı İçerisinde Bulunan Büfenin Kiralanması için teklif  kabul edilir.

1. Büfenin Kiralanmasına yönelik ilgili Şartlar Park Bahçeler ve Trafik Şubesinden Ücretsiz olarak temin edilebilir.

1. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 12 Mayıs 2016 Perşembe, saat 14:30’a kadar Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.