LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

amblem-büyük

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

TEKLİF KABULÜ

Dr.Fazıl Küçük Bulvarı Ana Su Hattı Bölge Bağlantıları Yapım Projesi için teklif kabul edilir.

BU PROJENİN FİNANSMANI

• bayrak

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR

1. İlgili proje ve şartnameler Su Şubesi’nden KDV dahil 200.00-TL karşılığında temin edilebilir.

1. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. Teklif verecek müteahhitlerin, Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası’na göre; 3. Sınıf veya üzeri Teknik İşler Müteahhiti olarak İnşaat Encümeni’ne kayıtlı olmaları gerekmektedir.

1. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 26 Nisan 2016 saat 14:30’a kadar Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.