LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ
25 Eylül 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ

1 adet yeni 8+1 minibüs alımı için teklif kabul edilir.

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

TEKLİF KABULÜ

1 adet yeni 8+1 minibüs alımı için teklif kabul edilir.

1. İlgili şartnameler Lefkoşa Türk Belediyesi Arşivi’nden, KDV dahil; 150 -TL karşılığında temin edilebilir.

1. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 10 / 10 / 2017 saat 13:00’e kadar, Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.