LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ SPONSORLUK TEKLİF KABULÜ

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ ( Asmaaltı Bölgesi Yayalaştırma Projesi)
17 Ağustos 2017
Dr.Zerrin Akalın parkı geliştirilecek
17 Ağustos 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ SPONSORLUK TEKLİF KABULÜ

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

SPOR KULÜBÜ

SPONSORLUK TEKLİF KABULÜ

1. 22 Ekim 2017 Pazar Günü LTB Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan ˝Lefkoşa Koşuyor Maratonu˝’na Ana ( İsim Sponsoru ) ve Yan Sponsor firmalar alınacaktır.

2. İlgili Şartnameler Lefkoşa Türk Belediyesi Arşivi’nden temin edilebilir.

3. İhaleye teklif verecek firmalar, KKTC’de kayıtlı firma olacaktır. Teklif verecek firmalar, teklifleri ile birlikte Şirketler Mukkayyitliği’nden kayıt ve üyelikleri ile ilgili her türlü belgeleri sunacaktır.

4. LTB Spor Kulübü en yüksek veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

5. Teklifler en geç 29 / 08 / 2017 Salı günü saat 13:00’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

6. Teklif verecek firmalar Lefkoşa Türk Belediyesi’ne borcu yoktur yazısını teklifleri ile sunacaktır.

Not: Elde edilecek tüm gelir Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından SOS Çocuk Köyü’ne bağışlanacaktır.