Lefkoşa Türk Belediyesi Kiralık Dükkan İlanı

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ
11 Mart 2016
Uzmanlar disleksi,hiperakivite ve dikkat eksikliğini anlattı
11 Mart 2016

Lefkoşa Türk Belediyesi Kiralık Dükkan İlanı

amblem

Lefkoşa Türk Belediyesi

Kiralık Dükkan İlanı

Bandabulya’da bulunan altı adet boş dükkanın kiralanması

Lefkoşa Türk Belediyesi , Suriçi’ni canlandırma kapsamında, tarihi Belediye Pazarı’n da (Bandabulya )boş dükkanları kiralıyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait Bandabulya’da bulunan altı adet boş dükkanın (Dükkan No : 34, Dükkan No: 36 , Dükkan No:38, Dükkan No:40, Dükkan No:42,  Dükkan No:44) kiralanması ile ilgili teklif kabul edilecektir.

Dükkanlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu Belediye Sarayı 3. kat, İşletmeler Şubesi’nden temin edilebilir.

Başvurular en geç 17.03.2016 tarihinde Perşembe günü saat 14.00’a kadar Belediye Sarayı İhale kutusuna kapalı zarf içerisinde atılacaktır.

Kira İhale Komisyonu, herhangi bir başvuruyu kabul etmek mecburiyetinde değildir.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..