LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ ERTELENMESİ
Naciye ve Ayberk Aksu’dan hayat dersi
8 Nisan 2016

amblem-büyük

Bandabulya’da bulunan iki adet boş dükkanın ve İnönü Meydanı’nda Dükkan No:7 ‘nin kiralanması

Lefkoşa Türk Belediyesi , Suriçi’ni canlandırma kapsamında, tarihi Belediye Pazarı ‘da (Bandabulya ) ve İnönü Meydanı’nda bulunan boş dükkanları kiralıyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait Bandabulya’da bulunan iki adet boş dükkanın (Dükkan No:40, ve  Dükkan No:44) ve İnönü Meydanı Dükkan No:7’nin kiralanması ile ilgili teklif kabul edilecektir.

Dükkanlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu Belediye Sarayı 3. kat, İşletmeler Şubesi’den temin edilebilir.

Başvurular en geç 21.04.2016 tarihinde Perşembe günü saat 14.00’e kadar Belediye Sarayı İhale kutusuna kapalı zarf içerisinde atılacaktır.

Kira İhale Komisyonu, herhangi bir başvuruyu kabul etmek mecburiyetinde değildir.

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ
11 Mart 2016
Uzmanlar disleksi,hiperakivite ve dikkat eksikliğini anlattı
11 Mart 2016

amblem

Lefkoşa Türk Belediyesi

Kiralık Dükkan İlanı

Bandabulya’da bulunan altı adet boş dükkanın kiralanması

Lefkoşa Türk Belediyesi , Suriçi’ni canlandırma kapsamında, tarihi Belediye Pazarı’n da (Bandabulya )boş dükkanları kiralıyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait Bandabulya’da bulunan altı adet boş dükkanın (Dükkan No : 34, Dükkan No: 36 , Dükkan No:38, Dükkan No:40, Dükkan No:42,  Dükkan No:44) kiralanması ile ilgili teklif kabul edilecektir.

Dükkanlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu Belediye Sarayı 3. kat, İşletmeler Şubesi’nden temin edilebilir.

Başvurular en geç 17.03.2016 tarihinde Perşembe günü saat 14.00’a kadar Belediye Sarayı İhale kutusuna kapalı zarf içerisinde atılacaktır.