LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ BAŞVURU KABULÜ

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

BAŞVURU KABULÜ

Konu:Lefkoşa Otobüs Terminali’nde bulunan No:7-8 nolu Dükkanın kiralanması

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait Otobüs Terminali’nde bulunan Dükkanın kiralanması ile ilgili başvuru kabul edilecektir.

Dükkanlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu Belediye Sarayı 3. kat, İşletmeler Şubesi’den ve http://www.lefkosabelediyesi.org/tr/  adresinden temin edilebilir.

Kira İhale Komisyonu, herhangi bir başvuruyu kabul etmek mecburiyetinde değildir.

Başvurular en geç 21.04.2016 Perşembe günü saat 14.00 kadar LTB Binası Zemin Katta bulunan İhale Teklif Kutusuna atılacaktır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..